Kotimuutto

Hämeen laatumuutot

Kun muutatte kotianne

Tarjoamme neljää erilaista muuttopakettia, joista voitte helposti valita itsellenne sopivimman. Mikäli ette löydä paketeista juuri teille sopivaa vaihtoehtoa, niin teemme mielellämme kanssanne teidän tarpeisiinne sopivan muuttokokonaisuuden.

Kaikki muuttopalvelumiehemme ovat rekrytoitu huolellisesti ja tarkasti. Siksi he ovat hyvän fyysisen kunnon omaavia, hyväkäytöksisiä ja luotettavia muuttopalvelualan ammattilaisia.

Omatoimi-
muutto

330 €

Sisältää muun muassa kuorma-auton ja kahdet nokkakärryt
lue lisää

Kotimuutto 1

675 €

Pakettiin kuuluu muun muassa kuorma-auto, kaksi muuttomiestä ja kahdet nokkakärryt
lue lisää

Kotimuutto 2

875 €

Pakettiin kuuluu muun muassa kuorma-auto, kolme muuttomiestä ja 70 muuttolaatikkoa viikoksi
lue lisää

Laadukas täyden palvelun muutto

Teemme muuttosuunnitelman, hoidamme pakkauksen ja kuljetuksen, ja teemme muuttosiivouksen sekä uudessa että vanhassa osoitteessa
lue lisää
Ellette tarvitse kuljetuspalveluamme, kauttamme saatte myös pelkät muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet kotiin toimitettuna.
Lue lisää

Edellä mainittujen muuttopalveluiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan myös laadukkaita siivous-, kunnostus- ja remontointipalveluita.
Lue lisää

Muuttopaketeissa mainitut kilometrit alkavat vanhasta ja päättyvät uuteen osoitteeseenne. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%). Yrityksellämme on laeissa ja asetuksissa määrätyt luvat ja vakuutukset.

Huomioittehan, että teemme myös ulkomaanmuuttoja. Annamme mielellämme tarjouksen.